Magyarország megújul

Meghívó: Látogassák meg a Tokaji Fűzfonót!

Nyomtatás

Augusztus 17-én, 9.00-15.00 óra között mindenkit szeretettel várunk a Tokaji Fűzfonóban, hogy termékeinkkel, a műhelymunkával megismertessük a helybeli és környékbeli lakosokat, turistákat, vásárolni vágyókat. A kicsikre is gondolunk különféle gyerekprogramokkal.

gyerekek fűzkuckóban

Programok:

termékbemutató - kerti gyerekkuckó, bringakosár, kerítéselemek, bevásárló-, gazdasági- és asztali kosarak, tálcák, ládák, madáretetők, demizsonok, díszek, fonás bemutató és oktatás, vásárlási és megrendelési lehetőség.

Gyerekprogramok:

kosaras körhinta, hordós játék, babzsák célbadobás, aszfaltrajz verseny, gólyalábazás.

Helyszín: Tokaj, Bocskai út 37.
Honlap: www.fuzfono.hu, Webáruház: http://fuzfono.hu/webaruhaz
Érdeklődni: Képes Tibor: 06 30 50 10 473. A Fűzfonó szokásos nyitva tartása: hétköznap 8-16.

Ott vagyunk a Tokaj-Hegyalja Piacon is a Sárga Borháznál minden hónap második vasárnapján!

A programon ingyenes a részvétel!


A Tokaji Fűzfonót a Magyar Máltai Szeretetszolgálat hívta életre azzal a céllal, hogy a térségben élő tartós munkanélküliek helyzetén változtasson, TÁMOP-5.1.1-09/7-2010-0025 kódszámú „Integrált esélyteremtő és foglalkoztatási program a Tokaji Kistérségben” címmel. Ennek a vállalásnak sokrétű hatása van a vidékre, hiszen nemcsak képzést és munkát ad 30 embernek, nemcsak azt mutatja meg, hogy van kiút, sikerre lehet vinni álmokat, de a környezet képére is hatással van. A vesszőfonás a vidék jellegzetes kézműves mestersége. Hagyománya van, amelyet az is felértékel manapság, hogy a fenntarthatóság jegyében megújuló anyagokat használ. Az újonnan alakult Tokaji Fűzfonó a 21. századi technológia és a hagyományos fonási technika ötvözésével hosszú életű, örök darabok gyártását tervezi.

A meghívó letölthető pdf formátumban innen.